FILLER BEHANDLING

RESTYLANE / JUVÉDERM


DET KRÆVER ØJE FOR DETALJEN...

Fillerbehandling kræver både en kunstners blik, for at kunne se hvad der skal gøres, og en kunstners hånd at udføre. Begge dele kan du få hos os.


FRISK OG NATURLIG

Kosmetiske behandlinger med Restylane / Juvéderm kan både forandre og forbedre. Med få behandlinger kan du få forynget hud­en, mindsket furer og rynker i ansigtet samt få friskheden igen. Fillers som Restylane og Juvéderm kan eksempelvis give dig fyldigere og mere markerede læber samt mindske de hængende mundvige.

HUSK at vi altid har en speciallæge til stede i klinikken.

Kvinde før og efter læbeforstørrelse og flotte kindben med Restylane
Kvinde før læbeforstørrelse og flotte kindben med Restylane
Kvinde efter læbeforstørrelse og flotte kindben med Restylane

KINDBEN GIVER ET YNGRE LOOK

Her er anvendt filler til kindben og læber. Bemærk hvorledes hjerteformen / V‑shapen styrkes, så det giver et mere let og friskt udtryk.

Kvinde før og efter løft af mundvige og læbeforstørrelse med filler
Kvinde før løft af mundvige og læbeforstørrelse med filler
Kvinde efter løft af mundvige og læbeforstørrelse med filler

FILLER TIL KINDBEN V-SHAPE

Ansigtsproportioner genetableret med Restylane og Botox for et yngre og mere feminint udtryk.

EN SIKKER OG TRYG FORANDRING

Vi bruger al vores viden og erfaring til at skabe det udseende, du ønsker, og som vi kan stå inde for. Vi udfører principielt kun etisk forsvarlige behandlinger, som på lang sigt vil glæde dig. Med æstetik og respekt som kerneværdier udfører vi vores behandlinger, så du får et friskt og naturligt udtryk samtidigt med, at dine personlige træk er bevaret. Du bliver med andre ord ved med at ligne dig selv. Endvidere er speciallæge Thomas Kjær Uhlig altid til stede i klinikken.

Vi indleder altid et forløb med en gratis konsultation og sammen med dig, gennemgår vi dine muligheder, for at skabe en øget balance og harmoni i dit ansigt.

KOMBINATIONSBEHANDLING MED BÅDE BOTOX OG RESTYLANE / JUVÉDERM

Kombinations­behandlinger, hvor der også indgår Botox, der er enestående til dæmpning af kraftig muskelaktivitet f.eks. ved bekymringsrynkerpanderynker eller hvis du ønsker en smallere kæbe. Ved kombinations­behandlinger vil du ofte opleve, at speciallæge Thomas Kjær Uhlig og kosmetisk sygeplejerske Anne Birgitte Uhlig samarbejder for dit optimale resultat.

VI SKRÆDDERSYER DIN BEHANDLING

Alt efter hvilket behov du har, skræddersyer vi din behandling. Måske skal du til en stor fest om 2 måneder, måske ønsker du en forbedring af hudens kvalitet samt en forsigtig forandring, som ingen lægger mærke til.
Vores erfaring fortæller os, at mænd som kvinder får udført disse behandlinger for deres egen skyld. Vi ønsker ganske enkelt, at få det spejlbillede som passer til vores følelse indeni.

HVORFOR VÆLGE RESTYLANE?

Filler behandlingen foregår ved anvendelse af sikre og gennemtestede produkter. Der opnås fantastiske resultater, hvor der er brug for vævsfylde eller rynkereduktion. Af principielle årsager benytter vi os ikke af permanente fillers. Dels fordi disse produkter kan være vævsfremmede og dels fordi hud og muskulatur i ansigtet over tid ændrer sig, og det korrekte sted for volumen dermed flyttes.

Kvinde før og efter beh. af mundvige og læber med filler skråprofil
Kvinde efter beh. af mundvige og læber med filler skråprofil
Kvinde efter beh. af mundvige og læber med filler skråprofil

MARKERET KÆBELINJE

Restylane til kæbelinje, hage og mundvige. Giver en spændstig hage og sammen med læbeforstørrelse et yngre udseende.

Kvinde før og efter fillerbehandling af læber og mundvige
Kvinde før fillerbehandling af læber og mundvige
Kvinde efter fillerbehandling af læber og mundvige

FILLER TIL LÆBER

Restylane til læber og mundvige styrker de feminine træk så øjne og kindben fremhæves.

HVOR LÆNGE HOLDER EN RESTYLANE BEHANDLING?

Virkningen af fillers er øjeblikkelig og holder typisk 4-12 måneder. Afhæng­igt af behandlingsområde skal der ofte anvendes lidt mere til en start for at få det ønskede resultat. Ønsker du at opretholde den optimale effekt, skal du regne med vedlige­hold­elses­behandling en til to gange om året. Der er dog ingen begrænsende faktorer, der afgør, hvor ofte du kan modtage behandling.

FILLER BEHANDLING TIL ETHVERT BEHOV

Kosmetisk behandling med Restylane er en nem og hurtig behandling. Hvor nogle typer Restylane behandlinger er uden såkaldt down-time, kræver andre et par dage for at hæve af. Som oftest kan du, med et friskere look, forholdsvis hurtigt genoptage dine normale aktiviteter. Overvejer eller ønsker du, at få et glattere og friskere ansigt, så anbefaler vi vores populære behandlinger med Restylane Vital. Denne Restylane Skinbooster behandling hjælper dig med at genoprette din huds fugtbalance og forbedrer din huds struktur, spændstighed og fasthed.

HVORDAN VÆLGER JEG MIN KOSMETISKE BEHANDLER?

Det er efter vores mening vigtigt, at du vælger én, som betragter æstetik på samme måde som dig selv. Ønsker du læber der ser naturlige ud og sidder du overfor en behandler med læber som en sugemalle, så tænk dig om. Måske har I ikke det samme syn på æstetik, eller hvad der er pænt, og hvad der ikke er pænt. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, det er kun et spørgsmål om hvad du er til.

Du skal have tillid til din behandler og ikke mindst til, at vedkommende har et ønske om at ramme præcist det udtryk du efterlyser.
Sørg altid for at sikre dig, at de billeder du bliver vist, er udført af din behandler. Så ved du hvad du kan forvente!

HVAD ER RESTYLANE FILLER?

Restylane er en krystalklar gel som injiceres i huden i små mængder for at genoprette volumen og struktur.
Der findes mange forskellige fillers på markedet, men i vores speciallæge­klinik anvender vi primært Restylane og Juvéderm, som er ikke-permanente fillers udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet. 

RESTYLANE - EN GENNEMTESTET FILLER

Restylane har været på markedet siden 1996, og er således den filler der har været anvendt længst tid. Den er gennemtestet, veldokumenteret, den forbedres løbende og har en høj sikkerhed. Der er udført mere end 30 millioner Restylane behandlinger på verdensplan. På samme måde er Juvéderm, fra det amerikanske firma Allergan, sikkert og med mange års dokumentation bag sig. Vi anvender kun de bedste produkter i speciallæge­klinikken.

Kvinde før og efter behandling med Restylane Vital skinbooster
Kvinde før og efter behandling med Skinbooster omkring munden

RESTYLANE SKINBOOSTER

Kvinde efter behandlingsforløb med Restylane Skinbooster. Bemærk hudens fine glød og de mindskede rynker.

Kvinde før og 4 år efter Restylane behandling af mundvige
Kvinde før og 4 år efter Restylane behandling af mundvige closeup
Kvinde før og lige efter Restylane behandling af mundvige

FILLER TIL MUNDVIGE

Der er 5 år imellem de to fotos. Foto til højre viser det endelige resultat efter Restylane behandling i mundvige. Patienten får en behandling 2 gange om året hvorved resultatet bliver finere og finere.

HVORDAN VÆLGER JEG MIN KOSMETISKE BEHANDLER?

Det er efter vores mening vigtigt, at du vælger én, som betragter æstetik på samme måde som dig selv. Ønsker du læber der ser naturlige ud og sidder du overfor en behandler med læber som en sugemalle, så tænk dig om. Måske har I ikke det samme syn på æstetik, eller hvad der er pænt, og hvad der ikke er pænt. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, det er kun et spørgsmål om hvad du er til.


Du skal have tillid til din behandler og ikke mindst til, at vedkommende har et ønske om at ramme præcist det udtryk du efterlyser. Sørg altid for at sikre dig, at de billeder du bliver vist, er udført af din behandler. Så ved du hvad du kan forvente!

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.