RYNKER OMKRING MUNDEN

HJÆLP TIL RYNKER VED MUNDEN


RESTYLANE OG BOTOX GLATTER RYNKERNE UD

Vi har alle små linjer omkring munden – de skabes af vores ansigtsmimik. Har vi en meget kraftig mimik omkring munden, vil risikoen for at der kommer dybe linjer omkring læberne være mere udtalt. Da læberne og fedtvævet omkring munden svinder ind med alderen, vil rynkerne øges i antal og dybde. Nogle rygere får dem i udtalt grad, heraf navnet rygerrynker / smoker lines, men ofte er det også arveligt betinget. Faktum er, at linjerne får os til at se ældre ud.

Kvinde før og efter en Restylane behandling for nedadgåene mundvige og rynker omkring munden. Et friskere og yngre udseende.

LÆBER OG RYNKER OMKRING MUNDEN

For at skabe en helhed har vi lavet en let læbeforstørrelse og hageområdet er ligeledes stabiliseret med filler. Et friskere og yngre udseende er opnået.

FILLER ER FØRSTE VALG TIL RYNKER VED MUNDEN

Når rynker omkring munden skal glattes ud på en elegant måde, er det nødvendigt, at se på hele området omkring munden. For at få det til at se naturligt ud, skal flere behandlinger typisk kombineres. Det kommer selvfølgelig an på, hvor markante linjerne er. Restylane erstatter det mistede fedtvæv og holder huden mere fast, så den ikke så let kan knække og lave rynkerne. Ofte skal det bygges op af flere gange. Det er altid vigtigt at huske på, at "en filler fylder" og hos mange kvinder er det ikke klædeligt, hvis området mellem overlæbe og næse bliver for fyldigt.

Kan filler ikke alene levere det ønskede resultat, kan det være nødvendigt at supplere med Botox / Azzalure.

Kvinde før og efter behandling med Restylane Skinbooster. Endvidere er der givet lidt spændstighed til læberne. Der er 5 år mellem billederne og kvinden er 82 år.

RYNKER OMKRING MUNDEN

Kvinde behandlet med Restylane Skinbooster. Endvidere er der givet lidt spændstighed til læberne. Der er 5 år mellem billederne og kvinden er 82 år.

Før og efterbillede af kvindemund som kysser før og efter en Botox behandling. Det ses hvordan det muskulære træk er mindsket på efterbilledet. Kombineret med en diskret læbeforstørrelse får man et fint og naturligt resultat.

KYS FØR OG EFTER BOTOX

Bemærk hvordan det muskulære træk er mindsket på efterbilledet. Kombineret med en diskret læbeforstørrelse får man et fint og naturligt resultat.

BOTOX BEHANDLING MINDSKER OGSÅ RYNKER OMKRING MUNDEN

Botox behandling er et godt supplement til filter behandling omkring munden. Den er dog sjældent nok i sig selv hvis rynkerne er tydelige.
Da nogle mennesker har en kraftig muskulatur omkring munden er de således i højere risiko for at danne rynker omkring munden / læberne. Her får man en flot effekt af en nænsom Botox behandling af denne muskulatur. Hos Thomas Kjær Uhlig udføres disse behandlinger altid af en speciallæge.

FOREBYG RYNKER OMRING MUNDEN

Restylane Skinbooster gør huden stærk. Derfor er supplerende behandling med Skinbooster, som genskaber hudens glød og væskebalance, en rigtig god idé. Det giver et mere friskt look. Behandlingen øger over tid hudens elasticitet hvilket betyder, at vores mimik ikke skaber rynker på samme måde.

Kvinde før og efter filler og Botox i læber og omkring munden
Kvinde før og efter filler og Botox i læber og omkring munden closeup

KOMBINATIONS BEHANDLING

Restylane og Botox til læber og omkring munden. Behandlingen er bygget op over flere gange. For at styrke den feminine fremtoning, er der også lagt lidt volumen på kinder og under øjnene også kaldet en tear trough behandling.

BEHANDLING AF RYNKER OMRING MUNDEN

Har du tænkt på at gøre noget ved rynkerne omkring munden, så er du ikke alene. Det er en af de allermest efterspurgte behandlinger vi laver med fillers som Restylane og Juvéderm. Det er en meget vigtig, men også overset behandling, fordi den er af meget stor betydning for harmonien i et ansigt. Det ser kun godt ud at glatte rynkerne i panden hvis området omkring munden følger med. På samme måde ser det kun pænt ud at tilføre volumen til læberne, hvis området omkring munden også ser pænt ud.
Er helheden ikke i orden, kommer man let til at se behandlet ud. Det er her din behandler skal vejlede dig, så du kan træffe det valg, der er det rigtige for dig.

BLANCHING TEKNIK

Blanching er en speciel teknik hvorved man kan behandle rynker omkring munden uden at tilføre volumen. På den måde ser man ikke behandlet ud. Læs mere på Copenhagen Fillers.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.