BOTOX TIL SMILERYNKER

BEHANDLING AF SMILERYNKER VED ØJNENE


VÆK MED RYNKER VED ØJNENE

Smilerynker ved øjnene også kaldet kragetæer eller crows feets, er et udtryk for glæde og venlighed, da de opstår ved, at vi smiler gerne og ofte. Derfor er det særligt vigtigt nøje at overveje, om der skal gøres noget ved dem, fordi de i så høj grad er med til at udtrykke vores personlighed.


BOTOX BEHANDLING AF SMILERYNKERNE

Vi hjælper dig til at finde den rigtige balance og overveje, hvor meget de skal mindskes. De kan dæmpes mere eller mindre, og er som oftest bedst behandlet med Botox.


Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Kvinde før og efter Botox behandling mod smilerynker ved øjnene. Rynkerne er mindsket væsentligt.

BOTOX TIL SMILERYNKER

Kvinde før og efter Botox behandling mod smilerynker. Botox ved øjnene fjerner ikke alle rynker, men mindsker dem. Når der smiles, vil rynkerne altid være at se, hvilket mange mennesker også finder charmerende. 

Kvinde før og efter Botox behandling ved øjnene. Brynene er løftet en smule og smilerynker samt rynker under øjnene er mindsket betragteligt.

LIDT SMILERYNKER SKAL MAN HAVE!

Kvinde før og efter Botox behandling omkring øjnene. Brynene bliver løftet en smule og kragetæer/smilerynker samt rynker under øjnene mindskes betragteligt.

Claus Elgaard før og efter Botox behandling af smilerynker

CLAUS ELGAARD FØR OG EFTER BOTOX

Claus Elgaard, TV-vært og journalist. Botox behandling for smilerynker som, efter Claus’ mening var blevet lidt for dybe. Botox behandlingen mindsker dem markant, omend de stadig er til stede når Claus smiler. Ganske som de skal, for at bevare et naturligt look.

RESTYLANE TIL SMILERYNKER

I sjældne tilfælde anvender vi Restylane til behandling af kragetæer og oftest i kombination med Botox. Huden er meget tynd omkring øjnene, og da Restylane netop tilfører fylde, er der en risiko for, at det kan blive synligt.
Til gengæld kan en Restylane Skinbooster behandling give smukke resultater.

Skin Booster behandlingerne udføres her i klinikken af Copenhagen Fillers v/ Anne Birgitte Uhlig.
Copenhagen Fillers er end del af Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklink.

SÅ HURTIGT FÅR DU EFFEKT AF BOTOX

Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning. Bliver du behandlet med Botox regelmæssigt, mindskes musklen langsomt – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

 
 
 
 
Jeg accepterer klinikkens privatlivspolitik
 
 

Vores privatlivspolitik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.